Designmöbler

Lifequality Products

Finns det mobilabonnemang anpassade för pensionärer?

Kanske du nyss blivit pensionär och funderar på om det finns ett bättre mobilabonnemang att byta till? Grejen är ju att som pensionär, så har du ju ofta chans att få rabatter både här och där, så väl även på mobilens abonnemang. Det du kan titta efter, det är så kallade seniorabonnemang. Oftast är dessa seniorabonnemang från det att du fyllt 55. Så det är inte ett måste att du ska ha pensionerat dig. 

Det som skiljer ett seniorabonnemang är oftast inte så mycket mer än att det är billigare för dig, för att du är äldre. Du kan välja vad för mobilabonnemang du vill, huvudsaken är att det passar dig och dina behov. Allt handlar ju om vad du vill kunna göra allra mest av. 

Vad för mobilabonnemang passar dig?

Oavsett om du ska ha ett seniorabonnemang eller att vanligt, så är det bra att fundera på vad det är du vill ha utav det. Ska det vara bara för att ringa med, eller vill du kunna surfa runt mycket på nätet? Ofta är det ju så att man kan få både fria samtal och fri surf med vissa abonnemang. Sedan finns det de abonnemang där det är en bestämd surfmängd på. 

Utöver att ha koll på detta med hur mycket du kan ringa eller surfa med ditt abonnemang, jämför även annat som de olika operatörerna erbjuder. Det är inte alltid det billigaste alternativet är det bästa. 

9 Apr 2022