Designmöbler

Lifequality Products

Satsa på äkta Aleppotvål

Aleppotvålen är en fantastisk tvål! Den består av bara tre  tre ingredienser; nämligen olivolja, lagerbärsolja och salt. Inga kemiska tillsatser eller parfymdofter.  En Aleppotvål kan användas på en massa olika sätt. Det är verkligen en mångsidig och mycket användbar tvål.

Det går att köpa äkta Aleppotvål med olika procentsatser av lagerbärsolja. Ju högre halten är av lagerbärsolja, desto mer antiseptiska, fuktighetsbevarande och vårdande egenskaper får tvålen. Det är också lagerbärsoljan som ger tvålen sin gröna färg och speciella doft.

Använda Aleppotvål

Äkta Aleppotvål som är gjord på traditionellt vis med näringsgivande olivolja och intensivt vårdande lagerbärsolja har enormt många användningsområden. Den passar perfekt för såväl håret som hela kroppen och passar utmärkt till personer som har olika hudproblem så som psoriasis, eksem eller andra liknande besvär.

Tvåleen är handgjord enligt traditionella metoder i staden Aleppo i Syrien, där den har tillverkats med samma recept och hantverk i tusentals år. Man har inga konstgjorda tillsatser eller animaliska fetter vid tillverkning av denna tvål!

Du som ska köpa dig en egen Aleppotvål se till att kolla noga så att det är en ÄKTA Aleppotvål!! Det finns nämligen en uppsjö av kopior som inte alls har samma innehåll som den äkta Aleppotvålen. En äkta tvål ska bara ha TRE ingredienser (olivolja, lagerbärsolja och eventuellt salt).

Du som vill garantera dig om att köpa äkta Aleppotvål, du kan göra det hos Sufraco. De har många bra varianter av denna tvål!

25 Nov 2021