Designmöbler

Lifequality Products

Få hjälp med flyttstädningen

Att frigöra tid, kan öka livskvaliteten. Att flytta tar tid, energi och kan kännas som ett jobbigt hinder i livet. Särskilt om man gör allt själv. Men det behöver man inte. Det går att anlita en flyttfirma som flyttar allt så väl som en städfirma som utför flyttstädning. Just att städa efter en flytt är det många som gärna lejer bort till en städfirma. Det för att slippa tänka på det och för att kunna fokusera på sitt nya hem. En städfirma i Stockholm som utför flyttstädning är Rent Hem. De städar hela ditt hem och du kan vara säker på att städningen går igenom besiktningen.

Vad innebär en flyttstädning?

En flyttstädning innebär att hela hemmet städas, oavsett om det är ett hus eller en lägenhet. Alla bostadsrum blir städade och man går noga igenom karmar, dörrar, garderober, golv med mera. Bad och toalett likaså, man gör rent även badkar, tvättmaskiner, torktumlare och så vidare. Köket ingår även det i flyttstädning. Ung, spis, kyl och frys städas. Det som inte ingår i en flyttstädning är fönsterputsning, men man kan beställa till det extra om man vill.

Andra typer av städning

Rent Hem utför inte bara flyttstädningar. De erbjuder även hemstädning Stockholm, visningsstädning, storstädning, kontorsstädning samt att de putsar fönster. Så vill du ha ett skinande nytt hem även efter att du har flyttat så är det inte fel att boka in Rent Hem och hemstädning en gång i veckan. Då kommer samma städerska varje vecka och städar åt dig.

4 Oct 2016