Designmöbler

Lifequality Products

I valet och kvalet

På min agenda står "köpa ny bil". Värsta grejen! Det känns som ett så himla stort åtagande, även om det ju bara är en bil. Jag ska ju inte gifta mig... Marknaden för bilar är enorm och det finns oändligt många bilmärken och -modeller att välja bland. Jag blir snurrig!

Bland mina kriterier finns:

Sista punkten då ja... jo, alltså klart att en ny bil är dyr, men jag menar mer att jag inte vill ha en BMW eller Mercedes utan något lite vänligare mot plånboken. Jag har tittat på en massa modeller och fastnat för Skoda Yeti. Den fyller alla mina krav och känns så himla rätt. Jag måste ta mig till en Skoda återförsäljare snart för att klämma lite på en på riktigt och provköra lite. J

Prisvärd kvalitet

Jag har ingen tidigare erfarenhet av Skoda som bilmärke, men jag har ett flertal vänner som har kört Skoda och alla har bara goda vitsord om denna bil. Framför allt säger alla att Skoda är en kvalitetsbil, men lite billigare. Det var ett tjeckiskt bilmärke från början, som sedan köptes upp av tyska Volkswagen och sedan dess har det hänt ganska mycket i bilmärkets utveckling.

Har du någon erfarenhet av Skoda? Jag är superintresserad av allt du kan tänkas ha att säga om denna bil!

4 Oct 2016