Designmöbler

Lifequality Products

Inred en mysig uteplats

Nu när sommaren är här så är det inte fel att ha en uteplats där du kan tillbringa så mycket tid som det är möjligt att göra. Det går att inreda uteplatsen som inne, fast ute. Det för att få det som ett slags extra vardagsrum. Många bra saker att inreda med hittar du på Dimoda. För att få en ombonad känsla så kan du satsa på att ha en pergola eller en segelduk i taket. Du kan även satsa på att ha en spaljé eller staketvägg som ger bra insynsskydd, vindskydd och en extra vägg att möblera längs med.

Använd växter

För att få den rätta myskänslan ute så kan du använda dig av växter och det många! Tänk större än balkonglådorna och de stora krukorna och använd dig av riktigt stora blomsterlådor, spaljéer, klätterväxter, eller varför inte en hel pergola? Det bästa är om det är så att du har ett träd ute redan, som du kan smycka med ljusslingor eller hängande lyktor. Använd dig av blommor så väl som gröna växter. 

Belysning

Det du inte ska snåla med är belysning. Man brukar säga att inomhus ska man ha 5-7 ljuskällor per rum, låt samma regel gälla ute. Det finns idag en massa bra utebelysning och lampor som ser ut som inomhuslampor. Variera även belysningsformerna och använd dig av mer än klassikerna ljusslinga och levande ljus.

Fler tips

Bra saker att använda ute är textiler, kuddar, filtar, mattor och en massa mer. Det går att göra som inne, fast ute helt enkelt. Satsa även gärna på en extra värmekälla som en infralampa. 

21 Jun 2020