Designmöbler

Lifequality Products

Näsa för kvalitet

Ett kvalitetstänk går att applicera på alla delar av livet och är man lagd åt det hållet så faller det sig oftast naturligt att alltid vilja nosa fram högkvalitativa produkter - oavsett vad man ska köpa. Det slog mig här om sistens när jag skulle testa kosttillskott. Jag ville gå en kur först, för att liksom rensa kroppen på slagg och toxiner, innan jag satte igång med en rejäl diet. Jag har nog 20 överflödiga kilon rent fett och de vill jag bli av med, utan att för den sakens skull bli av med muskelmassa eller energi. Jag gillar att röra på mig, så bromsklossen ligger inte i inaktivitet utan i ett enormt intresse för mat. Gärna fet mat. Jag skannade marknaden efter olika kurer och fastnade för Fitline kur, just för att kvaliteten verkade bäst.

Så lätt och ren

Jag gick på den intensiva kuren som varade i tre dagar och kände mig verkligen mycket mer hälsosam och lätt bara efter dessa tre dagar. Särskilt svårt var det inte heller, för upplägget och produkterna var verkligen genomtänkta.

En livsstilsomläggning

Sedan börjar ju den svåra biten, att med konsekvens följa en diet under väldigt många veckor och månader framöver, men det är ju också som de säger: det ska vara en livsstilsförändring och inte en "diet" som sådan, för annars lägger man ju bara på sig igen när man avslutar dieten. Det vore ju fruktansvärt tungt att uppleva. Jag tar en fitline drink om dagen och äter sedan mest smalt kött som kyckling och tonfisk, men även lax ibland för att det är så nyttigt. Till det äter jag mest sallader av olika slag. Lite kolhydrater i form av potatis eller ris. Pasta och bröd försöker jag helt avstå från för det är verkligen högkalorimat och man får i sig sitt dagsbehov efter vad som känns som två tuggor.

23 Oct 2017