Designmöbler

Lifequality Products

Nu är det dags att börja cykla igen

Kolla in cykeln på bilden! Jag tror nog att det är en av de coolaste el-cyklar jag har sett i hela mitt liv. Den heter Batavus Torino och det jag gillar mest med den är att den ger en känsla av att man sitter på en gammal damcykel. Men att det fortfarande är en modern och stabil cykel som man kan lita på i alla väder. 

Ja, jag vet att jag låter lite exalterad men med tanke på att vårvärmen nu börjar ge sommarkänslor på riktigt så har jag bestämt mig för att börja cykla lite mer. Min gamla cykel är redo för återvinningscentralen så nu när jag ska köpa en ny så har jag kikat en hel del på elcyklar och då särskilt på Batavus som är ett cykelmärke man kan lita på.  

Det finns flera fördelar

Den första fördelen med att skaffa en ny cykel är att jag kommer ut i friska luften. Den andra fördelen med en Batavus är att det är en elektrisk cykel så jag kommer inte att behöva slita ihjäl mig i uppförsbackarna. Den tredje fördelen med att skaffa en el-cykel är att man kan få pengar tillbaka av staten! Läste om att man får upp till 25% tillbaks av cykelpriset och det om något är ju en morot för att köpa en. En kompis sa att det var lathet att skaffa en sån men jag håller inte med. Får se vad hon säger när vi cyklar i sommar och hon blir blå i ansiktet och jag andas lätt!  

19 Apr 2018