Designmöbler

Lifequality Products

Om fönster

Alla vet vi att trivsel hemma är a och o för att god livskvalitet. Detta syns inte minst i det kraftigt ökade intresset för renovering och inredningsdesign. Numer skiftar trenderna vad gäller inredning lika snabbt som klädmodet och vi lockas att köpa nya grejer hela tiden. Et thett tips är att köpa relativt neutral besinredning och sedan variera med mindre saker som kostar mindre och lättare byts ut. Som tur är så är andrahandsmarknaden stor i Sverige, så man kan köpa begagnat i ganska stor mån.

Dags för nya fönster?

När det gäller mer omfattande och bestående renovering som till exempel fönsterbyte så ska man alltid, alltid satsa på hög kvalitet. Kanske får man betala lite mer, men det är det absolut värt i längden. En svensk fönsterfirma som leverar suveräna, underhållsfria och energisnåla fönster är Westcoast Windows. Ska du byta fönster så är det helt klart en firma som jag rekommenderar.

Spar tid, energi och pengar

Det finns lite olika skäl till varför man vill genomföra ett fönsterbyte i sitt hus, och har man många fönster så handlar det om en ganska stor investering. Man kan förstås byta fönster pö om pö, om ekonomin inte tillåtet ett komplett fönsterbyte, Westcoast Windows är flexibla.

Inte bara undslipper man en hel del fönsterskötsel om man byter ut sina gamla fönster mot nya, underhållsfria fönster - man får också avsevärt bättre isolering hemma och kan i regel dra ner sina uppvärmningskostnader ganska markant. I längden tjänar man mycket på ett fönsterbyte!

23 May 2016