Designmöbler

Lifequality Products

Träna för att må bra

Träning är ofta något som inte kommer så högt på prioriteringslistan hos många. Det man då kan göra är att satsa på en så kallad må bra-träning. Då handlar det mer om att hålla igång kroppen; muskler, leder och hjärta. Addera gärna Fitline Fitness kosttillskott för att må ännu bättre. 

Grunden till en må bra-träning är helt enkelt att få en bra vardagsmotion genom att vara lite rörligare i vardagen. Du kan ta trapporna istället för hissen, parkera längst bort, hoppa av bussen ett par hållplatser före ditt stopp och så vidare. Då ökar du din förbränning och håller igång cirkulationen i kroppen.

Få upp pulsen ibland

Forskning har dock visat att det är bra att få in nån form av träning som påverkar hjärta och lungor. Du behöver få upp pulsen rejält ett par gånger i veckan. Du kan göra det på det sätt du vill, genom simning, vandra i skogen med mera. 

Vardagsmotion,plus en timmes vardagsrörelse om dagen samt pulspass ett par gånger i veckan och så förstås lite styrka. Det är det du behöver för att må bra och hålla i gång kroppen.

5 tips för att få in mer rörelse i vardagen

1 Apr 2020