Designmöbler

Lifequality Products

Underlätta städningen - anlita en städfirma

Du som vill öka din livskvalitet och frigöra tid att ha till vad du vill, du ska fundera på att anlita en städfirma. Med Jourstäd Gävle kan du få både flyttstädning och hemstädning om du vill. Att få hjälp med städningen är inte fel och det passar alla. Det spelar ingen roll om du är ensam, familj eller är äldre. Städhjälp är för alla. Det du kan fundera på är hur omfattande städning du vill ha eller behöver. Det finns idag flera olika abonnemang som städföretag kan ervjuda.

Tänk på detta innan du anlitar städföretag

Du bör som sagt fundera på hur omfattande städningen ska vara, och hur ofta du vill att de ska städa åt dig. Kolla lite på hur ofta du städar själv, ska de städa lika ofta/sällan eller mer/mindre? Ofta finns det som sagt städabonnemang som städföretagen erbjuder. I dessa ingår det då ofta vissa moment. Sedan kan det tillkomma tillval som fönsterputsning med mera. Det är ofta ett grundutbud i hemstädning som går att ta, sedan fler tillval. En annan sak att ta reda på är om du behöver ha städprodukter hemma eller om de tar med sig eget.

Hitta en bra städfirma

För att hitta en bra städfirma så kan du först kolla med vänner och bekanta om de har någon de anlitar och tycker bra om. Det går även att läsa recensioner på nätet om olika företag och jämföra dem åt. Begär sedan offerter från de du tycker verkar passa dig. 

13 Jun 2020