Designmöbler

Lifequality Products

Växthus utan mellanhänder

Utvecklingen av internet har gjort att man kan beställa varor utan mellanhänder med hemkörning.  Från början handlade det mycket om små produkter som böcker och filmer till större produkter som byggvaror och växthus. Från att man tidigare kanske åkte till ett byggvaruhus och köpte byggvaror eller ett växthus och lastade det på en hyrd släpkärra kan man nu få växthuset levererat direkt till tomten. 

Växthusbutiken glashusen säljer växthus från en rad tillverkare bl.a. nordiska hobbydrivhus som tillverkas i danmark och kan skickas direkt till kunder i Sverige utan ytterligare mellanhänder.  Dessa växthus säljs även i övriga nordiska länder med glashusen som enda återförsäljare i Sverige.

Man kan välja lusthus, sexkantiga växthus, fyrkantiga växthus eller väggväxthus eller uterum.

Här finns också andra växthusmodeller bl.a. från anrika vitavia som har ett stort utbud av växthus och växthustillbehör.

Här kan man få kvalitetsväxthus till lågt pris genom att man får mycket växthus för pengarna och även växthus som står pall för vind och snö då de är producerade inom norden och anpassade efter nordiska förhållanden.

Genom att tillhandahålla växthus från olika leverantörer ökar utbudet och valfriheten och det hjälper också till att pressa priserna och jämföra olika leverantörer på ett ställe.

 

 

 

 

21 Dec 2016